Timo Soinia ei kiinnosta tavallisten kuntalaisten asiat

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini kertoi toimittajille eduskunnassa maanantaina, että hän uskoo tulevien kuntavaalien teemana olevan eurokriisi. En haluaisi kyseenalaistaa vanhemman poliitikon ajatuksia tai oikeammin sanottuna aivoituksia, mutta kyseessähän on siis kuntavaalit.

Jokainen meistä voi miettiä mielessään mikä on kuntavaalien tarkoitus ja mikä on kunta hallintoyksikkönä. Kun viimeksi kun tarkasti mietin, niin kuntien tehtävä ei ollut tehdä valtakunnantason politiikkaa eu-asioissa(varsinkaan rahoitusmarkkinoita koskevissa asioissa)

Omasta mielestäni tulevissa kunnallisvaaleissa aletaan ratkoa sen tason ongelmia kun kuntakoko, miten palvelut hoidetaan tulevaisuudessa, kuntien talouden tervehdyttäminen, julkinen liikenne, kaavoitus jne jne.

Mutta jos Timo ja Perussuomalaiset haluavat leikkiä eu-leikkejä niin voitaisiinkohan sopia asiat niin, että he jättävät siinä tapauksessa kunnalliset asiat heille joita ne kiinnostaa ja jos heitä ei kiinnosta kuntalaisten asiat niin voisikohan sen myöntää nyt ihan vain avoimesti.

Mutta jos Timo Soinia sattumoisin alkaakin kiinnostamaan normaalit kunta-asiat niin voisikohan hän vaikkapa kertoa ajatuksiaan Espoolaisena valtuutettuna siitä miten tulevaisuudessa pääkaupunkiseudun joukkoliikenne tulisi rakentaa entistä houkuttelevammaksi sekä tietenkin kustannustehokkaasti järjestäen.

Kiitos.

ps: otsikko on tarkoituksella tollainen. yritin saada otsikoksi ei kiinnosta kunnalliset asiat tulevissa vaaleissa jne jne mutta blogi valitti jatkuvasti liian pitkää otsikkoa.

Kommentit on suljettu.