Kupataan viimeisetkin eurot pois yhteiskunnalta, Raahen malliin

Viime aikoina on keskusteltu julkisuudessa sairaanhoidon järjestelmähankinnoista. 1,8 miljardia kun on aika iso raha. Samaan aikaan on ihmetelty myös muita hankintoja ja jopa edustuskuluja.

Tähän mennessä sanoma on ollut selkeä: Yhteiskunnan kassasta kupataan rahaa ja paljon yritysten toimesta.

Uuden suomen keskusteluissa on monet ottaneet ansiokkaasti esille niin verotuksen kuin yritystukien ”sairauden” Verotetaan eka isolla summalla yrityksia ja sen jälkeen tungetaan rahaa takaisin tukien muodossa.

Puoluekaverini Henri Heikkinen jakoi nyt tiistaina facebookissa aika huvittavan tapauksen joka tulee koulutuspuolelta.

Raahen aikuiskoulutuskeskus on päättänyt järjestää oppisopimuksella Facebook koulutusta ihmisille. Kurssi kestää neljä kuukautta jonka aikana on 5-lähiopetuskertaa.

Mikä sairainta niin kyseinen kurssi järjestetään tot.näk valtion rahoituksella, toki sitä markkinoidaan myös muille, 320euron +alv hintaan

Mikäli haluamme, että velkaantumisemme loppuu ja verotulot päätyvät sinne mihin ne kuuluvatkin eli ihan tavallisiin palveluihin kuten terveydenhoito, ei huuhaa koulutus ym niin tällainen pitää saada siivottua pois yhteiskunnasta.

Lähivuosina on edessä isojakin päätöksiä esimerkiksi valtion henkilökuntamäärien suhteen ja siitä miten palveluita oikeasti hoidetaan ja mikä on yhteiskunnan vastuu.

Facebook koulutus ei ainaskaan kuulu siihen.

 

Ja jotta jokainen näkee mistä on kyseessä niin seuraavat linkit kertovat kaiken
http://www.raahenaiku.fi/uploads/Raahen_Aiku_esite_facebook.pdf

http://www.raahenoppisopimuskeskus.fi/news/108/226/Facebook-perusk-ytt-j-koulutus-oppisopimuksella/

Kommentit on suljettu.