Minä

 

Luodon pojan lyhyt historia Naistenklinikalta, espoon kautta Myllypuroon. 

Kaikilla tarinoilla on alkunsa ja päätepisteensä. Allekirjoittaneen osalta matka on vielä kesken ja koettavaakin vielä riittää. Allekirjoittaneen elämän alkupiste sijaitsee Helsingin meilahdessa, Naistenklinikalla jossa näin päivänvalon heinäkuun toisena päivänä vuonna 1983.  Synnyin perheeseeni ensimmäisenä lapsena.

Vaikka kuinka tykkäisin väittää olevani syntyperäinen helsinkiläinen niin en voi sitä tehdä, nimittäin vanhempani asuivat silloin espoossa. Tämä vääryys korjattiin tosin ensimmäisen elinvuoteni aikana kun muutimme takaisin helsinkiin.

Vuonna 1985 kun asuimme Töölössä sai perheeni lisävahvistusta kun siskoni Niina syntyi. Kuten jokaisen sisarusparin kohdilla niin meillä oli niin hyvät kuin huonotkin aikamme. Tappelimme aika ahkerasti myöhemmin :)

Muutimme aika ahkerasti nuoruudessa, koska faija ja mutsi olivat omien töittensä ohella myös talonmiehiä. Muuttorumban aikana tuli nähtyä töölöä, meilahtea, punavuorta, maununevaa ja maunulaa.

Jossain vaiheessa perheeni sitten hajosi, sisko jatkoi matkaansa mutsin kanssa ja minä faijan kanssa, tosin siskoni kanssa vietimme aina joka toisen viikon lopun toisella vanhemmistamme.

Muutin jo nuorena asumaan yksin, lastensuojelujärjestön itsenäistymisasunto meilahdessa oli hyvä koulu ja se kasvatti aikuisuuteen.  Vuonna 2003 muutin lopulta omaan asuntooni myllypuroon jossa asun vieläkin. Miksi muuttaa pois hyvältä alueelta joka on hyvien liikenneyhteyksien varrella, luontoa lähellä ja alue kehittyy vielä paremmaksi lähivuosina.

Elämässä on myös muutakin kuin asuminen ja muuttaminen.  Jo varhaisessa vaiheessa elämää kiinnostuin politiikasta, varsinaisen kiinnostuksen koin vasta yläasteella kun pikkaisen väkisin minut pistettiin ehdolle oppilaskuntavaaleihin. Ne vaalit meni huonosti mutta antoivat ajattelemisen aihetta ja ammattikoulussa ollessani yritin silloisten koulutoverieni kanssa perustaa oppilaitokseen oppilaskuntaa. Se yritys oli tuomittu epäonnistumaan kaikkien vetäjien suunnatessa kesken kouluvuotta työharjoitteluun

Ammattikouluaikoina kävin hairahtumassa erään nimettömän puolueen listoilla josta nopealla peliliikkeellä siirryin Kokoomuksen jäseneksi elokuussa 2004.

Kokoomusvuosien saatossa olen puuhannut yhtä sun toista. Toiminut paikallisyhdistykseni sihteerinä, varapuheenjohtajana, taloudenhoitajana ja puheenjohtajana. Mahtuu mukaan myös yksi vuosi nuorten piirin hallituksen jäsenenä.

 

Kaikkein arvokkain kokemus jota olen saanut vuosien saatossa puolueelta on ollut kenttätason toiminta vaaleissa. Omien laskelmien mukaan olen ollut mukana kaksissa kuntavaaleissa, kaksissa presidentinvaaleissa, kaksissa eduskuntavaaleissa ja yksissä eurovaaleissa(ehdokkaana 2008 kuntavaaleissa ja muissa kampanjatiimeissä ja yleiskampanjassa)

Vuoden 2008 kuntavaalien jälkeen sain mahdollisuuden lähteä mukaan eläintarhan johtokunnan toimintaan. Heti alkuunsa aiheutin tietenkin pientä ns jännitystä ottaessani yhteen silloisen johtajan kanssa liian kalliin rakennushankkeen takia.

Työhistoria
2007- nyk: Finnair catering oy (1.8.2012 alkaen lsg sky chefs finland oy)
2007: nukki oy
2006 marraskuu-2007 helmikuu: sodexho traffic oy
2006 huhtikuu-joulukuu: rtk palvelu(airport)

sekä lyhyitä työtehtäviä iltavahtimestarina, kotiavustajana, äänimiehenä mainoksissa, kiinteistön pihanhuoltajana.

 Harrastukset

Politiikka, ilmailuvalokuvaus, bruce springsteen ja matkailu.

 

JATKUU……..